VÍZVEZETÉKSZERELÉS, KARBANTARTÁS, APRÓBB JAVÍTÁSOK

  • Szifonok, Csaptelepek, WC-tartályok, bojlerek javítása, cseréje;
  • Mosó-, mosogatógépek beüzemelése;
  • Vízórák cseréje;
  • Vízvezeték-hálózatok komplett kivitelezése, szerelvényezése.

Az egészen kis szerelésektől elkezdve a komplett fürdőszoba-felújításig vállalunk munkákat. Például: mosdócsapok, sarokszelepek cseréjét, valamint WC-tartályok javítását, cseréjét is. Nem csupán a falon kívüli, hanem a falba épített WC-tartályok teljes körü szervizelésében és alkatrészbeszerzésében is tudunk segíteni.

A legtöbb, ilyen esetekben szükséges alkatrészt készleten tartjuk szervizautóinkban, így az esetek többségében azonnal tudjuk javítani ezeket a tartályokat is.

Vállaljuk továbbá villanybojlerek javítását, mosó-, mosogatógépek, konyhai készülékek, illetve vízlágyító, szürő berendezések üzembe helyezését.

 

CSŐTÖRÉSEK ELHÁRÍTÁSA

  • Csőtörések, beázások, gépészeti hibák feltárása, valamint javítása
  • Müszeres-jelzőgázos csőtörésbemérés

Csapatunk egy része rejtett falon belüli csőtörések bemérésére, elhárítására specializálódott. Ilyen esetben a legfontosabb a csőtörések helyének pontos lokalizálása, hogy a legkisebb bontással, lehessen javítani az adott csőszakaszt. A rejtett csőtörések helyének meghatározását műszeres jelzőgázos beméréssel végezzük.

Ennek a módszernek a lényege, hogy a sérült vezetéket feltöltjük nitrogén és hidrogén gáz keverékével, amely aztán a repedésen keresztül távozik, így meg tudjuk határozni a repedés pontos helyét. A jelzőgázos csőtörésbemérés nagy előnye, hogy fűtési és vízrendszereknél egyaránt alkalmazható.

Általában a kis vízveszteséggel járó sérülések esetében ajánlott, illetve azon vízvezetékek meghatározásához, melyek a föld alatt húzódnak és helyük nehezen behatárolható. A jelzőgázos bemérés további előnye, hogy képes áthatolni a föld, beton és aszfalt rétegen is.

 

KAMERÁS VIZSGÁLAT CSŐTÖRÉSEK ESETÉN

Lefolyóvezetékek esetén kamerás vizsgalattal állapítjuk meg a repedések és törések helyét, ezzel képet kapunk a vezeték állapotáról esetleg további hibalehetőségekröl. A pontos felmérés után árajánlatot adunk a csőszakasz cseréjére, és rövid idón belül vállaljuk a csatornaszakasz javítását, szükség esetén cseréjét.