A WOTAN-SOLUTIONS Kft. rendezvényszervezési üzletágának fejlesztése pályakezdő gyakornok alkalmazása révén

Projekt címe: 

A WOTAN-SOLUTIONS Kft. rendezvényszervezési üzletágának fejlesztése pályakezdő gyakornok alkalmazása révén

Kedvezményezett neve: WOTAN-SOLUTIONS Kft.

Megvalósulás helyszíne: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.

Projekt azonosító: GINOP-5.2.4-16-2016-01049

Támogatási összeg: 3 320 156 Ft

Támogatási intenzitás: 100%

Kivitelezés ideje: 2017.03.01. – 2018.05.31.

Projekt leírás:

A Wotan-Solutions Kft. a jelen projekt keretében az utóbbi időben háttérbe szorult rendezvényszervezési területét kívánta újra gondolni, fejleszteni. A projekt során a vállalat egy pályakezdő gyakornokot kezdett foglalkoztatni, így felvételével egy lelkes, fiatal, lendületes és kreatív taggal bővült a terület csapata. A cég küldetésének érzi, hogy jelen projekt megvalósításával hozzájárulhasson a pályakezdő munkavállalók foglalkoztatásához. A pályakezdő gyakornok rendezvényszervező és művészeti asszisztensként szerez érdemi tapasztalatot, ami a korábbi tanulmányait tökéletesen kiegészíti és magasabb szintre emeli az eddig szerzett ismereteit. A cégnél folytatott gyakorlat során rendezvény dokumentációk összeállításával, a rendezvényekre érkező fellépők koordinálásával, rendezvénytervek készítésével, árajánlatok összeállításával, illetve adminisztratív folyamatok ellátásával foglalkozik. A gyakornoki munkahely kialakításához, a munkavégzés biztosításához beszerzésre kerültek irodai bútorok, továbbá a mindennapi munkavégzést biztosító hardver állomány is, egy laptop és egy fényképezőgép. A projekttel várhatóan 5%-os árbevétel növekedés érhető el a rendezvényszervezési tevékenység fellendítése révén.

Kedvezményezett elérhetősége:

Cím: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.

Telefon: +36 30 691 6000

Web: https://wotan.hu/

 

A WOTAN-MŰVÉSZETI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. információs-technológiai fejlesztése

Kedvezményezett neve: WOTAN-MŰVÉSZETI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Megvalósulás helyszíne: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.
Projekt azonosító: GOP-2.1.1-11/M-2013-1414
Projekt címe: A WOTAN-MŰVÉSZETI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. információs-technológiai fejlesztése
Nyert összeg: 3 689 865 Ft
Kivitelezés ideje: 2013.07.27. – 2013.08.05.

Projekt szakmai tartalma:

A WOTAN-MŰVÉSZETI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2007-ben művészeti, illetve rendezvényszervező vállalkozásként alakult. A tulajdonosi körbe azonban további magánszemélyek léptek be, akik segítségével új tevékenységi körök jelentek meg a cég életében. Ezáltal immár két éve jelentős árbevétele származik a vállalkozásnak informatikai szolgáltatásokból (domain, web-hoszting, tárhely szolgáltatás), valamint dugulás-elhárítási tevékenységből. Így a vállalkozás három fő üzleti ágban tevékenykedik. A hosszú távú fejlődés érdekében az informatikai, valamint a dugulás-elhárításhoz kapcsolódó tevékenységeket erősítették. Ehhez kapcsolódóan az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M típusú pályázatának keretében a dugulás-elhárításhoz kapcsolódó eszközöket vásároltak. Az eszközvásárlás célja a WOTAN Kft. által nyújtott szolgáltatások magas színvonalának biztosítása, ezáltal új piacok, új ügyfelek megszerzése. Ezen felül hardver eszközök megvásárlására is sor került. A PC irodai használatot a notebook és a táblagép mobil használatot biztosít például dugulás-elhárítás szolgáltatás közben. A vállalkozás folyamatainak, valamint üzletágainak lekezelése céljából egy vállalatirányítási rendszert is vásárolt. Így optimalizálni tudja az összes belső folyamatot, biztosítható az egyszeri adatrögzítés, valamint pda-s értékesítés, számlázás is.

A vállalkozás a projekt megvalósításával párhuzamosan árbevétel növekedést, és az üzemi tevékenység eredményének növekedését is várja.

Kedvezményezett elérhetősége:

6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.
Tel: +36 30 691 60 00
+36 20 933 28 66
E-mail: info@wotan.hu