A WOTAN-SOLUTIONS Kft. 2023.05.12.-én BKM/01/001328-4/2023 iktatószámon nyilvántartott Hatósági Szerződés alapján támogatást nyert a GINOP Plusz-3.2.1-21 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül című kiemelt projekt Felhívása alapján az Innovációs és Technológiai Minisztérium valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok által alkotott konzorcium a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény továbbá a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról és támogatásokról szóló 100/2021. (II. 27.) Korm. rendelet 41.§-a (1) bekezdés felhatalmazása alapján feltételesen vissza nem térítendő támogatásként nyújtja. A program forrását az Európai Szociális Alap+ és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

A képzés elnevezése: Tudásalapú gondolkodás – hatékony vezetés

A képzés célja: A gazdasági ágazatoktól független, a munkaerőpiacon széles-körűen alkalmazható kompetenciák megszerzése és fejlesztése a dolgozói, munkatársi, tulajdonosi és vezetői kör számára.
A képzés bemutatása: A résztvevők képesek lesznek a vezetői és tulajdonosi szerepek beazonosítására, a szervezet vezetése, irányítása szempontjából. Képesek lesznek a beosztotti, dolgozói feladatokra a hatékony szolgáltatási és / vagy termelésirányítási rendszerekben. Képesek lesznek megfelelően kommunikálni és konfliktusokat kezelni. Képesek lesznek a folyamatokkal kapcsolatos problémák megoldására.
A tanórák száma: 100 tanóra
A képzés befejezésének dátuma: 2023.08.25.