GÁZ KÉSZÜLÉKEK ÉS FŰTÉSRENDSZEREK KARBANTARTÁSA ÉS JAVÍTÁSA

Gázkészülékek és fűtésrendszerek karbantartása és javítása

  • Gázkészülékek beüzemelése, javítása, cseréje
  • Éves karbantartás, illetve felülvizsgálat
  • Gázhálózatok felülvizsgálata
  • Fűtésrendszerek átmosása
  • Komplett fűtésrendszerek kivitelezése

Gázkészülékek, illetve fűtésrendszerek, ezen belül is konvektorok, gázbojlerek, hagyományos és turbós kazánok éves karbantartását és szervizelését is vállaljuk.

A leggyakoribb készülékekhez, mint a FÉG, Junkers, Vaillant, Saunier Duval, Bosch, Radiant, stb. saját alkatrészkészlettel rendelkezünk, illetve azok beszerzését rövid időn belül tudjuk vállalni.

Fontos megjegyezni, hogy a modern gázkészülékek szereléséhez már nem elég csak a hozzáértés, megfelelő műszeres háttér nélkül lehetetlen a pontos hibamegállapítás. Korszerű müszerparkunknak köszönhetően füstgázelemzést, C02 mérést, gázrendszerek hiteles gáztömörség vizsgálatát, illetve a törvényben elöírt gázhálózat műszaki felülvizsgálatát is el tudjuk végezni.

A gázkészülékek éves karbantartásával nem csak biztonságosabbá válik otthonunk, hanem részben megelőzhetőek olyan  meghibásodások, amelyek a fűtésrendszer leállásával járnak a hideg hónapokban.

Kazáncsere

Ha a fűtésrendszer korszerűsítés esedékessé vált, azaz szeretné lecseréltetni elavult régi gázkészülékét hívjon minket bizalommal.

Kazáncsere esetén A-tól Z-ig vállaljuk a gázkészülékek és fűtésrendszerek cseréjével járó összes folyamatot, az engedélyezéstől egészen a beüzemelésig.

AZ ALÁBBI MÁRKÁK HIVATALOS MÁRKASZERVIZE VAGYUNK

 

AZ ALÁBBI MÁRKÁK SZERVIZELÉSÉT / JAVÍTÁSÁT VÁLLALJUK

 

AZ ALÁBBI MÁRKÁK INSTALLATŐRPARTNERE VAGYUNK