Épületgépészet

Cégünk éves szinten több ezer ügyfélnek nyújt segítséget víz-, gáz- és fűtésszerelési problémáik megoldásában az egyszerű csapcseréktől a komplett fűtésrendszerek kiépítéséig.

Szükség esetén a nap 24 órájában végzünk vészelhárítási munkálatokat, illetve diszpécserszolgálatunk is éjjel-nappal rendelkezésre áll.

Cégünk a lakossági ügyfelek teljes körű kiszolgálása mellett több szervezet, közös képviselet, illetve üzemeltető cég ingatlanjaiban is végez gyorsszolgálati munkákat.

Partnerünk a Europ Assistance nemzetköti szervízhálózat,  akik évente 300 millió ember otthonának szervízszolgáltatását látják el a világ 208 országában.

Cégünk több gázkazán, és épületgépészeti termék márkaszerviz képviseletét is ellátja Magyarországon.  A gázkazánokról itt olvashat részletesebben.

Saját raktár háttérrel rendelkezünk, így éjszaka, illetve hétvégén is tudjuk biztosítani ügyfeleink számára a leggyakoribb hibák megoldásához szükséges alkatrészeket, vagy rövid határidővel tudjuk beszerezni azokat.

Dolgozóink szakmai képzéséről folyamatosan gondoskodunk, így a legmodernebb eszközökkel és a legfrissebb technikai tudással oldják meg az Ön otthonában keletkezett problémákat.

Gázkészülékek és fűtésrendszerek

Duguláselhárítás és csőkamerás diagnosztika

Vízszerelés, és csőtörések elhárítása

Klimarendszerek karbantartása és kiépítése